Sweeteez Keratinbehandling

SWEETEEZ KERATINBEHANDLING

Det er en intensiv og dyptvirkende kurbehandling.

Om du har slitt og skadet hår vil du få sunt, glatt og glansfullt hår igjen. Du kan legge fra deg glattetanga og bare nyte at håret er sunt og glatt hele tiden etter å ha blåst håret tørt-

Denne behandlingen lukter helt fantastisk! Mange kreatinbehandlinger lukter vondt, og kan være ubehagelig for nese og øyner under prosessen. Med Sweeteez behandlinger får du ingen ubehag.

SWEETEEZ GOLD CAVIAR

Gold Caviar har en eksklusiv formel beriket med kaviar ekstrakt og silke protein.

Kaviar er en kjent komponent på matmarkedet, som har blitt utforsket av Sweeteez Professional for å fremme et unikt resultat med dyp fuktighetsgivende og intens ernæring til hårfiberen. Det stimulerer kollagen og elastin vedlikehold på grunn av sin overflod med peptider, karbohydrater, E og A vitaminer og Omegas 3 og 6. 

Kaviar-ekstrakt gir håret revitalisering, reparerer skade og gir den ønskede effekten med glans og mykhet.

Silkeproteinet gir styrke til håret og beskyttelse mot daglige aggressorer, noe som eliminerer ekstern og intern svakhet i håret. 

 

Det er 0,0% formaldehyd, og har ingen skadelige stoffer eller gasser.  

Gold Caviar har en eksklusiv formel som er rik på kaviarekstrakt og mange slags proteiner. Den inneholder også silikoner, fosfat og lipider.

Resultatet blir et glatt hår med lang holdbarhet!

SWEETEEZ DIAMOND CELL

Diamond Cells – Microplastia inneholder grønn te som tilhører polyfenoler familien (catechins og flavonoider), dens kraftige antioksidant effekt og anti-inflammatoriske egenskaper med evnen til å stimulere metabolisme, noe som hjelper til i veksten av håret.

Avokadooljen er en effektiv fuktighetskrem for tørt, sprøtt og skadet hår, perfekt for å opprettholde håret i sunne forhold fordi den er rik på A-, B-, D- og E-vitaminer. Den har også proteiner, aminosyrer, jern, kobber, magnesium og oljesyre.

Diamond Cells har alle de essensielle næringsstoffene som hindrer at håret knekker og den reparerer slitt, skadet hår.

Diamond Cells inneholder lilla pigment, som gjør at den er perfekt for blondt hår. Den vil bevare fargen under behandlingen, uten å fremme de underliggende gule pigmentene.